Om oss

Om Mundus

Mundus er et huskonsept etablert i 2003 av Reknes Byggjevarer LL, – et solid og veletablert byggevarefirma helt tilbake til 1959. Vårt salgskontor ligger i Knarvik, 25 min nord for Bergen. Mundus har pr. i dag en husserie bestående av 20 hus og en tegningsbank med utallige varianter av husene. Vi er en liten aktør i et stort marked, som gjør at vårt hovedfokus er spesielt rettet mot deg som kunde. Våre erfarne konsulenter har alle Mesterbrev/spesialkompetanse fra byggebransjen og sørger for tett oppfølging og kvalitetssikrer alle prosjektene fra første kontakt til ferdig overlevert hus.

Huskatalog

Våre hjemmesider er vår huskatalog!  Her finner du et rikholdig utvalg av hus som passer deg. Finn ditt drømmehus og be om prospekt. Ønsker du endringer eller andre varianter av husmodellen ta gjerne kontakt med oss. Din drømmebolig er viktig for oss. Og den blir skapt i dialog med deg som kunde!
Rex

Vi tilpasser huset etter dine ønsker!

Som liten aktør er det viktig for oss at du blir fornøyd med det endelige resultatet. Mundus gir deg derfor stor valgfrihet når det gjelder tilpassing av husmodeller. Vi har en stor tegningsbank som gjør at vi kanskje allerede har de løsningene du er ute etter. Hvis ikke hjelper vi deg med å finne den optimale løsningen for deg og ditt hus. Våre konsulenter sitter på stor kompetanse når det gjelder tilpassing av hus i forhold til hvilken tomt det skal bygges på, solforhold utsikt/innsikt, praktiske løsninger som rominndeling/størrelse og plassering osv.
Vi hjelper deg med å planlegge huset ditt for både dagens og fremtidige tidsperspektiver!

Se gjerne vår facebookside for bilder og detaljer av ferdigstilte prosjekter til inspirasjon.

Ta kontakt for uforpliktende husprat!

Leverandører:

Vi vet at kvalitet er viktig for ditt hus. Hos Mundus lar vi deg derfor velge kvalitetsprodukter fra velkjente leverandører og merkevarer.

våre leverandører