Magnus

  • BRA 161m2
  • Soverom/bad 2/2
  • Bredde/lengde 8.6m/13.8m
  • Innebygd garasje Nei
  • Utleiedel Nei
  • Type tomt Flat
  • Pris malingsklar bolig kr. 4.494.586 pr. 01.01.23

1012 Magnus

Magnus er et helt nytt hus som har alle funksjoner på bakkeplan, og samtidig gir deg noe helt utenom det vanlige! Denne boligen skiller seg ut med en massiv takterrasse. En takterrasse som kan brukes hele året grunnet de smarte takoverbyggene med utgang fra loftsstuen.

Inngangspartiet er takoverbygd og setter standarden for denne boligen, her er det tenkt praktisk bruk. Døren fører man inn i den lyse gangen som fører rett til husets kjerne som er kjøkken/ stue som er utformet som et allrom. Sentralt er det tenkt plass til et ildsted som vil kunne gi innsyn fra både kjøkken og tv og dagligstue. Et ildsted gir en indre ro, og med de store vinduene i front som gir storslagne utsiktsmuligheter kan man her finne den roen kun ens egen bolig kan gi.
En tv-krok, avskjermet men samtidig åpent mot ildsted og stue gir mange bruksmuligheter. Hovedsoverommet har eget bad og garderobe, noe som ytterligere forsterker hjem-kjære-hjem følelsen! Eget gjestetoalett, praktisk vaskerom med dør til bod viser at estetikk og praktiske løsninger lar seg gjennomføre. Følger du trappen til andre etasje åpnes en ny verden! Her er et flott bad hvor glassinndelingen gir muligheter for utsyn, men samtidig begrenset innsyn.
Et soverom med egen bod finner man også her oppe. Loftsstuen har glass på 2 sider, med skyvedør ut til en overbygget takterrasse med glassrekkverk og lyskupler . Totalt er takterrassen 70m2!

Husets fasader prydes av dører, vinduer og takrenner i aluminium med antrasitt gråfarge, noe som forenkler vedlikeholdet betraktelig! Platekledde fasader tekkes med Cembrit sementplate som også reduserer vedlikeholdet!
Innvendig er det standard med gipstak og vegger, noe som er tidløst og er et allergivennlig produkt. Det gir også muligheten til listefrie overganger fra vegg til tak

Denne boligen skal brukes og fritiden skal nytes!