Astrid

  • BRA 242.7m2
  • Soverom/bad 5/3
  • Bredde/lengde 8.2m/12.9m
  • Innebygd garasje Nei
  • Utleiedel Ja
  • Type tomt Skrå
  • Pris malingsklar bolig kr. 6.893.125 pr. 01.01.23

1905 Astrid

Et nytt moderne hus som gir deg lys og utsiktmuligheter som må oppleves!
Denne fasaden er et blikkfang i seg selv - full av flotte detaljer, sprang i veggflater og glass.

Huset preges av store vindusflater som går helt ned til gulv, som igjen gir fantastiske lys- og utsiktsforhold.
Hovedplan inneholder stue og kjøkken i åpen løsning, bad, hovedsoverom og vaskerom. Stor skyvedør leder ut til terrasse som strekker seg langs to sider av huset. Dette gir supre muligheter for å kunne nyte solstrålene på en fin sommerdag enda lengre. -Legg også merke til den spennende løsningen med vindu i hjørnet på kjøkkenet -dette vil gi en spennende utsikt
og lyseffekt. Med alle fasiliteter på ett plan har man tilrettelagt for en enklere hverdag.
Den spennende toppetasjen entres via trappen som fører deg rett inn i loftsstuen. Stor flott lofts-stue med store vinduer som drar utsikten og lyset inn, 2 store skyvedører leder deg ut til
to store terrasser. Dette huset gir deg mulighet til å finne en lun krok på terrassen uansett hvilken retning vinden skulle komme fra. I tillegg til loftstue har man stort bad, 2 fine soverom, hvor det ene har egen walkin garderobe!
Glassrekkverk på både hoved og loftsetasjen gir et eksklusivt inntrykk.
Sokkeletasjen er her innredet som en egen leilighet på hele 105m2 med 2 soverom. Dette gir en fullverdig boenhet og sikrer deg som huseier leieinntekter som kan gjøre boligdrømmen til en realitet. Er det behov for flere soverom kan det etableres ekstra soverom i både hoveddel og leilighet som kan gi totalt 7 soverom!

Astrid er et gjennomført nydelig hus med mange flotte løsninger og detaljer – og som dekker behovet en familie har og i tillegg gir mange muligheter!