Alexandra

  • BRA 171.3m2
  • Soverom/bad 2/1
  • Bredde/lengde 12.65m/18.8m
  • Innebygd garasje Ja
  • Utleiedel Nei
  • Type tomt Flat
  • Pris malingsklar bolig kr. 4.274.197 pr. 01.01.23

1812 Alexandra

Fokus på denne boligen har vært å kunne tilby en bolig med veldig enkelt vedlikehold, og samtidig gi deg eneboligens fordeler. Denne boligen skal brukes og fritiden skal nytes!
Et majestetisk ytre fremheves av det valmede taket og de skrå vinduene som pryder både front og baksiden av boligen. Integrert garasje med egen sportsbod kun 4 meter fra inngangsdøren gjør tilkomsten til boligen meget enkel. Garasjeporten er selvfølgelig fjernbetjent og er en isolert stålport.
Inne i gangen er det garderobeplass for både klær og sko, og har en unik lyssetting. Ekstra takhøyde og takhøye vinduer i både gang og mot den åpne stuen gir et fantastisk lys! Stuen og kjøkkenet har åpen løsning og er på nesten 70m2! For familieselskapene får dette arealet en perfekt plassering! Legg også merke til den planlagte peisen med glass på 3 sider sentralt plassert. Denne gir innsyn til ildstedet fra både kjøkken og stuen. Stor skyvedør fra stue fører ut til den nydelige Pergolaen som dekker 30m2! Pergolaen blir utført i Royalimpregnert trevirke i leirgrå utførelse.

Husets fasader prydes av vinduer med aluminiumskledd utside med fargen Dusty Grey, noe som forenkler vedlikeholdet betraktelig!    Også dørene har samme kvaliteter og er utvendig aluminiumskledd i Dusty Grey farge! Videre er utvendig kledning, listverk, hjørnebord etc i komposittmateriale som ikkje trenger maling, her vaskes huset enkel med hageslangen! Platekledde fasader tekkes med Cembrit sementplate som også reduserer vedlikeholdet!

Takrenner i aluminium setter prikken over Ièn! Dette er gjennomført!
Innvendig er det standard med gipstak, noe som er tidløst og er et allergivennlig produkt.

Veggplatene er også av gips og gir muligheten for listefrie overganger fra vegg til tak. Kjøkken velges av en av våre samarbeidspartnere, og de vil hjelpe dere til å finne produktene dere trenger for å få helhetlig stil tilpasset deres ønsker!